Decreten Emergència situació 0 en cinc comarques de Castelló per la borrasca Gloria

Decreten Emergència situació 0 en cinc comarques de Castelló per la borrasca Gloria
19/01/2020 -

La borrasca Gloria ja ha arribat a Castelló. El Centre de Coordinació d’Emergències ha decretat el nivell d’Emergència Situació 0 per nevades en un total de cinc comarques de Castelló.

En concret, el temporal Gloria està sent especialment intens per la neu a les comarques dels Ports, l’Alcalatén, Alt Maestrat, Alt Palància i Alt Millars.

Carreteres tallades a Castelló per la Borrasca Gloria

Les carreteres més afectades pel temporal Gloria ha afectat les següents vies i es troben tancades al trànsit la CV-111 a Vallibona ; la CV-121 a Olocau del Rey; La CV-126 de Vilafranca a Castellfort.

A més, es recomana l’ús de cadenes en les següents carreteres per neu. En concret a Boixar i Coratxar (CV-109); en la CV-110 en Herbes; la CV-117 de Chiva de Morella a Morella; la CV-12 d’Ares del Maestrat a Morella; la CV-122 de Todolella a Olocau del Rey; la CV-125 entre Cinctorres, Portall de Morella; la CV-15 des d’Ares del Maestrat fins a la frontera provincial; la CV-166 de Culla a Benassal; la CV-170 de Vistabella del Maestrat al limit provincial; la CV-241 de Sacañet a Canales i l’N-232 a Morella.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari