Denuncien la desaparició d'una mare i el seu fill de dos anys a Almassora

L’última que van ser vistos va ser el passat 13 de desembre

Denuncien la desaparició d'una mare i el seu fill de dos anys a Almassora
03/01/2023 -

L’associació SOS Desapareguts ha denunciat la desaparició d’una veïna d’Almassora, de 25 anys, i el seu fill, de tan sols #dos. Tal com han concretat, es troben en parador ignorat des de fa ja 20 dies (13 de desembre de 2022) i tant la policia com la família intenten donar amb ells.

L’última vegada que van ser vistos Jéssica Marín i Antonio Gabarri va ser el passat 13 de desembre quan ella va eixir a comprar roba sobre les 08.00 hores. Segons han indicat familiars a El Periódico Mediterrani, la dona “es va emportar amb si la documentació i el mòbil. Vam poder contactar amb ella per via telefònica, però no ens diu on està i no sabem res del xiquet”.

Des de la família paterna, es troben “desesperats” per tornar a veure al menor d’edat i expliquen que la dona pateix una discapacitat psíquica i la marxa del domicili hauria sigut “voluntària”. Per tant, la mare hauria admés marxar-se “perquè vol i sense respectar el conveni regulador amb el pare del xiquet”.

Des de l’Associació SOS Desapareguts, van fer difusió ahir del cartell en el qual apareixen mare i fill. En ell, s’indica que mare i fill tenen el pèl fosc i complexió prima. L’entitat demana que si algú té alguna informació sobre el seu parador truque als telèfons 642-650-775 i 649-952-957. També poden comunicar-se amb el 062, que és el número de la Guàrdia Civil, o amb la Policia Local d’Almassora a través del 964-560-007.

El passat 30 de desembre la província de Castelló va viure una nova desaparició que, en aquest cas, va acabar amb final feliç, ja que finalment van trobar amb vida a la veïna de Llucena de 56 anys.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari