Desmantellada una casa amb més 400 plantes de marihuana a Castelló

L’home de 38 anys ha sigut detingut com a presumpte autor de delicte contra la salut pública

Desmantellada una casa amb més 400 plantes de marihuana a Castelló
27/08/2020 -

Agents de la Policia Nacional han detingut a un home de 38 anys en la Partida Bovalar
de Castelló, després de desmantellar dos cultius de marihuana, un exterior i un altre interior, amb 431 plantes. L’home ha sigut detingut com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

El cultiu es trobava en una “casa verda”, concretament un habitatge unifamiliar ocupat, amb presa de llum il·legal i poc veïnatge al voltant.

La investigació va tindre origen en els controls de la Policia Nacional que realitza en zones rurals. En detectar l’habitatge i comprovar l’existència de cultiu, els investigadors van detindre al responsable com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública. D’aquesta manera, es van confiscar 431 plantes, i també els efectes necessaris per al seu cultiu: llums amb reflector, balastos, bombetes de sodi, ventiladors o aires condicionats.

El laboratori de la plantació interior, amb 271 plantes, subministrava diverses collites a l’any, concretament una cada tres mesos. D’altra banda, el cultiu exterior comptava amb 160 plantes de marihuana. Es trobava localitzat en la part posterior de l’habitatge, per a no ser visible des del camí i ocult entre tendals. No obstant això, els arbustos sobreeixien cap a la façana de la casa, ja que superaven els tres metres d’altura.

Amb aquesta intervenció, s’ha evitat l’entrada al mercat il·legal de la venda de més de 100 quilos de droga. El detingut té nombrosos antecedents policials, especialment per delictes contra el patrimoni.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari