Detinguts dos criminals a Vinaròs i Oropesa que eren buscats a Europa

Es tracta d’un home i una dona que eren buscats a Itàlia i Finlàndia

Detinguts dos criminals a Vinaròs i Oropesa que eren buscats a Europa
09/02/2023 -

La Guàrdia Civil ha informat de la detenció en dues actuacions diferents de dues persones, una dona i un home, tots dos per trobar-se en requisitòria per una Ordre Europea de Detenció a l’efecte d’Extradició a Itàlia i a Finlàndia, respectivament.

Mitjançant un comunicat, la Benmérita ha detallat que la primera actuació va tindre lloc en la població de Vinaròs. Va ser llavors quan els Guàrdies Civils van procedir a identificar a una dona que tenia en vigor una Ordre Europea de Detenció a l’efecte d’Extradició a Itàlia amb motiu de complir cinc anys per ajuda i incitació a la prostitució.

Per això, finalment es va procedir a la detenció d’aquesta dona de 41 anys. Les diligències, juntament amb la detinguda, seran remeses al Jutjat Central d’Instrucció número 2 de l’Audiència Nacional.

En la segona actuació, els Guàrdies Civils d’Oropesa es trobaven realitzant un dispositiu de caràcter preventiu en l’estació de tren de la localitat i es va procedir a la identificació d’un home al qual li constava una Ordre Europea de Detenció a l’efecte d’Extradició per Finlàndia, a fi de complir un any, sis mesos i vint-i-un dies, pena imposada per un delicte de violació amb agreujants a una menor d’edat.

Es va procedir a la detenció de l’home, de 30 anys. Les diligències, juntament amb el detingut, seran remeses al Jutjat Central d’Instrucció número de l’Audiència Nacional.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari