Detenen a la responsable de diversos furts i estafes de targetes a Borriana i Vila-real

Detenen a la responsable de diversos furts i estafes de targetes a Borriana i Vila-real
03/06/2022 -

Mitjançant un comunicat, la Guàrdia Civil ha informat de la detenció d’una persona com a presumpta autora dels delictes de furt i estafa. Suposadament, va sostraure al descuit efectes personals a víctimes que es trobaven en superfícies comercials per a després fer un ús fraudulent de les seues targetes bancàries. Aquests fets han succeït en les localitats de Borriana i Vila-real.

Després d’una labor investigativa, agents de la Guàrdia Civil han pogut demostrar la implicació d’aquesta persona en fins a set furts al descuit i 16 estafes bancàries que realitzava en estancs i altres supermercats de les citades poblacions.

Tot indica, segons la Guàrdia Civil, que les targetes eren utilitzades en els diferents establiments fins que aconseguien aconseguir l’import màxim permés sense necessitat de l’ús de cap codi secret.

Aquest tipus de fets segueix un modus operandi bastant homogeni, perquè es caracteritza principalment per fer compres per un càrrec inferior al necessari per a la sol·licitud de l’ús d’una clau o contrasenya o fins al bloqueig de la targeta. Així, aquesta no arriba a establir la seua residència habitual en cap lloc de les poblacions afectades, la qual cosa dificulta la persecució de les seues accions i, per tant, facilita la seua impunitat. Comet els seus delictes de manera itinerant, canviant d’ubicació de manera constant.

El detingut i les diligències instruïdes han sigut entregades en el Jutjat de Castelló.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari