Dos càmpings desallotjats a Castelló a causa de les intenses tempestes

Es tracta del càmping Ribera Mar d’Orpesa i del Bravo Platja de Cabanes

Dos càmpings desallotjats a Castelló a causa de les intenses tempestes
18/09/2022 -

Les tempestes que es van registrar durant la vesprada del dissabte en diversos punts de la Comunitat Valenciana han obligat a rescatar diverses persones que havien quedat atrapades en els seus vehicles, a més de desallotjar dos càmpings de la província de Castelló. Així mateix, les intenses pluges que s’han produït en els litorals de Castelló i nord d’Alacant han provocat nombrosos desperfectes en la via pública.

En el cas de la província de Castelló, s’hi ha hagut de desallotjar a diverses persones del càmping Ribera Mar d’Orpesa, totes elles en perfecte estat, que van ser traslladades ahir a les instal·lacions de Marina d’Or per inundacions. Tal com ha informat el Consorci Provincial de Bombers, les persones desallotjades han sigut traslladades, aquest matí, a les parcel·les superiors del càmping on no hi ha cap problema.

D’altra banda, en el càmping Bravo de Platja de Cabanes, les persones evacuades van ser traslladades a un centre d’acolliment on han passat la nit. Aquest matí, han sigut traslladats a un hotel on se’ls ha proporcionat un desdejuni.

Al voltant de les 11.00 hores d’aquest diumenge, 18 de setembre, s’ha alçat el tancament del càmping Bravo Platja de Cabanes i les persones evacuades estan tornant progressivament assistits per la Policia Local i la Guàrdia Civil.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari