Dues dones roben a un ancià i el tiren al sòl després de donar-li una espenta a Benicarló

La Guardia Civil ha detingut a aquestes dues persones

Dues dones roben a un ancià i el tiren al sòl després de donar-li una espenta a Benicarló
21/04/2023 -

Dues dones han sigut detingudes per agents de la Guàrdia Civil en la localitat castellonenca de Benicarlo com a presumptes autores d’un robatori amb violència, després de suposadament robar a un ancià i tirar-lo al sòl després de donar-li una espenta, segons ha informat l’institut armat en un comunicat.

Tal com han detallat les mateixes fonts, els fets van ocórrer el passat dia 4 d’abril quan dues dones demanaven auxili a crits al carrer i un ancià de 92 anys no va dubtar a eixir de la seua casa i acostar-se a ajudar-les.

Va ser llavors, aprofitant-se d’ell, quan aquestes dues dones li van propinar una espenta i el van abandonar en el sòl per a accedir al seu habitatge i sostraure-li la cartera que contenia diners en efectiu i, posteriorment, donar-se a la fugida. Després d’això, la víctima va haver de ser atesa en el Centre de Salut de Benicarló.

La Guàrdia Civil, després de l’anàlisi de dades i l’obtenció d’evidències una vegada desenvolupada la investigació, va aconseguir identificar, localitzar i detindre en dues fases a les dues dones, de 28 i 41 anys, per un presumpte delicte de robatori amb violència.

Les diligències instruïdes han sigut entregades en els Jutjats de Vinaròs.

Més informació

1 Comentari

  1. Isabel
    Isabel de maig 11, 12:00

    En Benicarló roban mucho y más a los turistas!!! Eso da mala imagen del sitio que así como tiene tantas rayas, tiene gente buena…A unos familiares míos les robaron la mochila con documentos personales, les dañaron el coche, fuera del estrés psicológico que les generó, todo fue a su paso por la autovía del mediterraneo en una zona de descanso en Benicarló!!! Si alguien a visto documentos Italianos no dude por favor en escribirme,,, aaahh y la policía local solo dice que es muy común este tipo de robos, ayuda bien poca que recibieron ellos de parte de la policía y guardia civil!! Los de la grúa que les movilizó el coche, les dijeron que hay un sitio descampado donde los ladrones tiran las mochilas con las cosas que no les sirve…pero y uno con mucho miedo y sin ayuda de la guardia civil o policía como hace para ir hasta un sitio que como turista no conoce ni sabe cómo llegar! Muchas gracias a la gente que si colaboro a mi familiares que hasta algo de comida les regalaron ya que los dejaron sin dinero y sin ningún medio para hacer pagos

    Resposta al teu comentari

Escriu el teu comentari