Emergències activa la Situació 0 del Pla Territorial d'Emergències en l'esfondrament de l'edifici de Peníscola

Es desconeixen les causes del esfondrament d’aquest edifici d’apartaments

Emergències activa la Situació 0 del Pla Territorial d'Emergències en l'esfondrament de l'edifici de Peníscola

El Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat Valenciana ha activat la Situació 0 del Pla Territorial d’Emergències davant l’esfondrament que s’ha produït aquesta vesprada en un edifici d’apartaments de la urbanització Fontnova de Peníscola. Dues persones romanen atrapades entre els enderrocs i els efectius se centren a rescatar a una que ja està localitzada encara que en un accés difícil.

Amb aquesta situació, l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències (AVSRE) actua com a òrgan de suport al Consorci Provincial de Bombers de Castelló i pot mobilitzar a altres agències si és necessari. S’han mobilitzat, a petició del consorci, dues unitats del Consorci Provincial de Bombers de València especialitzades en rescats, apuntalament i desenrunament d’edificis.

A més, el 112 ha informat que la Conselleria d’Habitatge també ha mobilitzat els seus tècnics per a analitzar la situació. De la mateixa manera, la Policia Local ha avisat als tècnics en estructures de l’Ajuntament de Peníscola perquè revisen l’edifici, de tres plantes d’altura.

La Guàrdia Civil ha demanat a la ciutadania que no acudisca a la zona i es deixen lliures els accessos per al pas dels serveis d’emergències.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari