Un greu incendi en un pàrquing a la Vall d'Uixó calcina dos vehicles

El Consorci Provincial de Bombers, la Guàrdia Civil i la Policia Local de la Vall d’Uixó han aconseguit evitar que el foc es propagara a més vehicles

Un greu incendi en un pàrquing a la Vall d'Uixó calcina dos vehicles

En la matinada d’aquest diumenge, 13 de maig, un ampli dispositiu format per efectius del Consorci Provincial de Bombers de Castelló, de la Guàrdia Civil i de la Policia Local han aconseguit controlar un greu incendi en un pàrquing de la Vall d’Uixó.

Segons fonts del consorci, es va rebre l’avís a les 04.00 hores de la matinada i l’incendi s’ha produït en un aparcament públic subterrani al carrer Miguel Vicente Arnau.

Fins allí es van desplaçar tres dotacions i una unitat de comandament del parc de bombers de Plana Baixa. La localització del focus d’origen de l’incendi va ser complicada per la baixa visibilitat amb la qual es van topar els efectius desplaçats.

Així, els bombers van realitzar la revisió de les instal·lacions fins que van localitzar el focus, que afectava una furgoneta i un turisme, que van resultar totalment calcinats per l’incendi. També es va veure afectada la infraestructura de murs, canonades i cablejat de la zona on s’havia produït l’incendi, assenyala el consorci.

Els bombers van sufocar l’incendi, van evitar que es propagara a la resta de les instal·lacions de l’aparcament, i van fer les pertinents tasques de ventilació i extracció de fums. Aquestes tasques encara continuen en el migdia d’aquest diumenge pel fet que els mesuradors de gas encara indiquen presència de monòxid de carboni.

Gràcies al treball coordinat pel consorci i amb la col·laboració amb la Policia Local de la Vall d’Uixó i la Guàrdia Civil, es va evitar que el foc es propagara a la resta de vehicles estacionats en l’aparcament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari