Un incendi a Begís crema una zona de muntanya pròxima a granges

L’incendi forestal s’ha declarat al voltant de les 11:50 hores d’aquest matí

Un incendi a Begís crema una zona de muntanya pròxima a granges

Aquest matí, al voltant de les 11.50 hores, s’ha declarat un incendi a Begís que ha requerit mitjans aeris per a la seua extinció. Es tracta d’un incendi forestal pròxim a granges, per la qual cosa el Centre de Coordinació d’Emergències ha establit la situació 1 del Pla Especial d’Incendis Forestals (PEIF).

Aquesta situació es dona quan hi ha un o diversos incendis forestals que, en la seua evolució previsible, poden afectar greument béns forestals i lleument a la població i a béns de naturalesa no forestal. Aquests poden ser controlats amb els mitjans i recursos del PEIF, encara que es pot sol·licitar mitjans extraordinaris si la situació ho requereix.

Segons l’última actualització del gabinet d’Emergències de la Generalitat Valenciana, fins a Begís s’han mobilitzat 8 unitats de bombers forestals; 3 helicòpters, un d’ells de coordinació i un altre amb brigada helitransportada de bombers forestals; tres avions amfibis de la Generalitat més un del Ministeri de Transició Ecològica; i 3 air tractors.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari