Controlat un incendi a l'Alcora per un camió que ha bolcat en el barranc

Controlat un incendi a l'Alcora per un camió que ha bolcat en el barranc
31/10/2020 -

A les 13.40h. s’ha rebut avís d’un accident de trànsit a l’Alcora en el qual un camió articulat havia caigut a un barranc d’uns 15 metres d’altura i s’havia incendiat, el conductor afortunadament havia pogut eixir per si mateix i es trobava bé.

L’incendi del camió ha provocat al seu torn un incendi forestal que ha afectat la vegetació del barranc i ha arribat a amenaçar a uns habitatges situades en les proximitats, i que prèviament Policia Local i Guàrdia Civil havien desallotjat.

El Consorci de Bombers de Castelló ha mobilitzat 5 dotacions dels parcs de Plana Baixa, L’Alcalatén i Espasa Millars, 2 unitats de bombers forestals de Generalitat, 2 mitjans aeris (1 helicòpter amb unitat de bombers forestals helitransportada i 1 avió Air tractor) i 2 unitats de comandament del Consorci de Bombers.

Els treballs s’han dividit paral·lelament en la intervenció en l’incendi del camió i la seua revisió per a descartar possibles afectats, en la defensa dels habitatges amenaçats pel foc i en el control en si de l’incendi forestal.

A les 16.00h ha quedat controlat, donant-se per extingit a les 18.45h . Cap habitatge ha resultat afectada i els seus ocupants ja han pogut tornar amb normalitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari