Els bombers extingeixen un incendi en una empresa de ceràmica d'Onda

Els bombers extingeixen un incendi en una empresa de ceràmica d'Onda

Efectius del Consorci Provincial de Bombers de Castelló han extingit aquesta matinada un incendi en una empresa ceràmica d’Onda que ha tingut danys materials però no personals, després de dues hores de treball.

Així ho han confirmat des del servei, que ha assenyalat que aquest incendi va afectar un depòsit de 1.000 litres d’oli industrial, 2 remolcs de camió estacionats en les proximitats del depòsit, a diversa maquinària de la zona de forns i a l’estructura de la nau on estava situat el depòsit afectat.

L’avís es va rebre a les 23.23 hores de la nit del dimecres, per la qual cosa es van traslladar a l’empresa quatre dotacions de bombers del consorci dels parcs de la Plana Baixa i Espadà Millars, juntament amb la col·laboració de la Policia Local d’Onda, la Guàrdia Civil i mitjans sanitaris en preventiu.

En menys de dues hores, a les 02.15 hores de la matinada d’aquest dijous, l’equip va aconseguir extingir l’incendi, que s’ha salvat tan sols amb danys materials. Segons el Consorci, el personal de l’empresa va aplicar perfectament el seu pla d’emergència, per la qual cosa els treballadors i treballadores van eixir sense problema de les instal·lacions i ningú va resultar ferit.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari