Estabilitzat l'incendi forestal d'Orpesa

Fins al lloc dels fets s’han mobilitzat dotacions de bombers per a extingir l’incendi d’Orpesa

Estabilitzat l'incendi forestal d'Orpesa
16/04/2023 -

Un incendi s’ha originat, aquest diumenge, a Orpesa. Concretament, el foc ha començat en una zona de pins propera als habitatges en Torre Bellver. La ràpida actuació dels mitjans aeris que es trobaven realitzant rutes de vigilància i el treball del Consorci de Bombers de Castelló han permés donar per estabilitzat en poques hores l’incendi.

Fins al lloc dels fets s’han mobilitzat dues dotacions dels Bombers de la Diputació de Castelló, dues unitats dels bombers forestals de la Generalitat Valenciana, així com dues autobombes, un aeri amb unitat helitransportada i un coordinador forestal.

Així mateix, s’han sumat a les labors d’extinció un mitjà aeri, una unitat més de bombers de la Generalitat i una autobomba.

El Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat ha establit la situació 1 del Pla Especial per a fer front als incendis forestals (PEIF) a causa de la proximitat dels habitatges.

La situació 1 s’activa quan un incendi forestal, en la seua evolució previsible, pot afectar greument béns forestals o afectar lleument la població i béns de naturalesa no forestal.

Encara es desconeixen les causes de l’incendi que s’ha produït, aquest matí, a Orpesa, molt prop de la via verda que uneix aquesta localitat amb Benicàssim. La columna de fum que s’ha originat ha alertat als visitants que hi havia per la zona. Ha sigut prop de les 12.00 hores quan s’ha rebut l’alerta.

L’equip de Castelló Extra continuarà treballant per a ampliar aquesta informació i informar de l’evolució de l’incendi d’Orpesa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari