Un incendi en un habitatge permet descobrir una plantació de marihuana a Almassora

Un incendi en un habitatge permet descobrir una plantació de marihuana a Almassora
13/01/2023 -

La Guàrdia Civil d’Almassora ha descobert una plantació il·legal de marihuana arran d’un incendi en un habitatge produït per un enganxament elèctric fraudulent. Després d’això, s’ha procedit a la detenció d’una dona com a suposada autora dels delictes de cultiu i elaboració de droga (plantació marihuana), a més de defraudació de fluid elèctric.

Aquests fets van tindre lloc en la jornada d’ahir, quan l’actuació de la Guàrdia Civil va descobrir la plantació ‘indoor’ perfectament condicionada després que es produïra un incendi en l’habitatge.

El foc es va produir sobre les 10.15 hores i els agents van ser requerits per a desallotjar als veïns dels habitatges confrontants.

Amb la col·laboració de la Policia Local i la Guàrdia Civil d’Almassora van procedir a la detenció de la propietària de l’habitatge, de 51 anys, per un delicte contra la salut pública, aprehenent plantes de marihuana, i per un delicte de defraudació de fluid elèctric registrat per un tècnic especialista, qui va confirmar que l’incendi s’havia originat per l’elevada tensió de l’enganxament fraudulent a la xarxa de subministrament elèctric.

L’actuació ha sigut realitzada per efectius de la Guàrdia Civil i Policia Local d’Almassora.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari