Mor una dona d'Almassora en un centre sanitari després de caure's per les escales

Aquest incident mortal va succeir en el centre d’especialitats Jaume I de Castelló

Mor una dona d'Almassora en un centre sanitari després de caure's per les escales
28/12/2022 -

Una dona d’Almassora de 69 anys ha mort com a resultat d’un accident mentre baixava les escales d’un centre sanitari. Aquesta persona va romandre uns dies ingressada, encara que finalment no va poder superar les ferides patides al cap.

Tal com ha avançat El Periódico Mediterrani, aquest incident mortal es va produir fa uns dies en el centre d’especialitats Jaume I de Castelló, situat en la plaça Hort Sogueros.

Pel que sembla, aquesta veïna d’Almassora va esvarar per les velles escales de marbre d’aquest concorregut centre i va resultar ferida de gravetat al cap. L’assistència mèdica va ser immediata atés que els facultatius que es trobaven en aqueix moment en les dependències van acudir a assistir a la dona.

Immediatament, va ser traslladada pels serveis sanitaris a l’Hospital General de Castelló, on a causa del seu estat crític va ser ingressada en la unitat de vigilància intensiva (UCI) i sotmesa a una operació.

Allí va romandre uns dies ingressada, fins que va morir al no poder superar els danys provocats per la fatal relliscada en les escales.

Aquesta veïna d’Almassora havia acudit per a fer-se una prova diagnòstica, atés que és el centre de referència per a nombrosos pacients del departament de salut de Castelló.

Per part seua, els familiars de la víctima es troben desolats i han decidit donar els òrgans de la morta en un gest de gran generositat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari