Un xiquet de tres anys mor en caure d'un tercer pis a Alfondeguilla

Va ser traslladat en un helicòpter medicalitzat a l’Hospital La Fe de València

Un xiquet de tres anys mor en caure d'un tercer pis a Alfondeguilla

Castelló està hui de dol. Un xiquet de 3 anys ha mort després de caure pel buit de l’escala d’un habitatge a una altura de tres pisos en la localitat d’Alfondeguilla per causes que, de moment, es desconeixen.

El telèfon d’Emergències de la Generalitat Valenciana va rebre una anomenada al migdia en la qual s’avisava que s’havia produït un greu accident amb un menor implicat, al voltant de les 14.00 hores. Per això, en primera instància es va realitzar un trasllat d’urgència des de l’habitatge de la localitat d’Alfondeguilla fins al centre de salut 2 de la Vall d’Uixó.

Pel greu estat en el qual es trobava el xiquet, de tan sols 3 anys, l’equip mèdic va decidir demanar la intervenció d’un helicòpter medicalitzat per a traslladar-li a l’Hospital La Fe de València. De fet, la Policia Local va tallar el trànsit en la carretera de Segorbe per a facilitar l’aterratge de l’helicòpter, ja que no existeix heliport ni una zona habilitada per a això en aquest espai.

Finalment, el menor va morir. De moment es desconeix com va poder caure el menor per l’ull de l’escala a tres pisos d’altura.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari