Rescatades dues dones i el seu gos a l'Alcúdia de Veo

Rescatades dues dones i el seu gos a l'Alcúdia de Veo
07/06/2021 -

El Consorci Provincial de Bombers de Castelló ha rescatat a dues dones i el seu gos, que s’havien perdut el diumenge en la zona muntanyenca dels Òrgans de Benitandús, del terme de l’Alcúdia de Veo. Així ho ha comunicat el mateix consorci, que va rebre l’avís a les 21 h del diumenge i ràpidament va mobilitzar un dispositiu format per dues dotacions de bombers dels parcs de Plana Baixa i Espadà-Millars, dos equips de la Unitat de Rescat de Muntanya del Consorci, una unitat de bombers forestals de Generalitat i diverses unitats de comandament del Consorci.

A les 03.00 h de la matinada, els bombers van aconseguir arribar a la posició en la qual es trobaven les dones, un punt de molt difícil accés que va obligar els rescatadors a realitzar una instal·lació de cordes per a poder accedir amb seguretat. Per eixe mateix motiu, es va decidir postergar l’evacuació fins a l’arribada del dia, per la qual cosa els bombers van optar per quedar-se durant tota la nit amb les dues persones, facilitant-los roba d’abrigar així com menjar i beguda.

Finalment, a l’alba d’aquest dilluns, la Unitat de Rescat de Muntanya del Consorci ha rescatat a les dones i al seu gos per via aèria amb helicòpter de rescat de la Generalitat. El servei ha finalitzat a les 08.00 h del matí.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari