Es reactiva la recerca de l'estibador desaparegut en el port de Castelló

El vaixell Nazmiye Ana va bolcar aquest divendres quan carregava mercaderia en el moll i comptava amb 9 tripulants a bord

Es reactiva la recerca de l'estibador desaparegut en el port de Castelló

El Port de Castelló ha confirmat que es reactiva la cerca de l’estibador desaparegut en el port després de bolcar aquest divendres el vaixell en el qual carregava mercaderia. Es tracta d’un home de 36 anys i nacionalitat espanyola.

L’operació s’ha représ a primera hora d’aquest dilluns i se centra en l’entorn del vaixell Nazmiye Ana, seguint l’actual pla de busseig per part del Grup d’Activitats Subaquàtiques de la Guàrdia Civil i els bussos de Salvament Marítim.

A més, el Port de Castelló ha explicat que es continua amb les tasques de sondeig de la dàrsena per part de Salvament Marítim, l’helicòpter del qual, a més, ha inspeccionat la làmina d’aigua a primera hora del matí.

D’altra banda, en aquest moment s’obri el port de Castelló al trànsit comercial garantint totes les condicions de seguretat per a desenvolupar les operacions de cerca i rescat.

Els fets van ocórrer divendres passat al voltant de les 20.30 hores quan el vaixell Nazmiye Ana va bolcar en el moll del Centenari del port de Castelló mentre realitzava labors de càrrega de contenidors, amb 9 tripulants a bord.

En eixe moment es va activar el Pla d’Autoprotecció del Port i el Pla Interior Marítim. Tres persones van resultar ferides i van ser traslladades fins a l’Hospital General de Castelló i aquest dissabte es va informar de la mort d’un dels dos operaris desapareguts, un jove de 22 anys de nacionalitat índia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari