Un treballador resulta ferit a Benicarló després de quedar-li atrapat un braç en una màquina

La Guàrdia Civil va acudir ràpidament al lloc dels fets per a aplicar un torniquet en el lloc de l’hemorràgia

Un treballador resulta ferit a Benicarló després de quedar-li atrapat un braç en una màquina
15/12/2022 -

La Guàrdia Civil ha informat d’un nou accident laboral succeït a Benicarló. Tal com han explicat, un home va resultar ferit dimarts passat després de quedar-li atrapat el seu braç dret en una màquina mentre es trobava realitzant labors de manteniment en una empresa situada en el Polígon Industrial ‘El Collet’ de la mateixa localitat.

Una vegada van arribar al lloc dels fets, els agents van observar a un home que sostenia a l’accidentat, el qual es trobava en el sòl, conscient i presentava un gran traumatisme amb hemorràgia exterior amb abundant sagnat, així com que tenia la mà i braç dret semiseccionados i col·locat un cinturó -torniquet improvisat- per a controlar l’hemorràgia.

Vista la situació, els agents van decidir actuar sense demora i, després de la valoració del traumatisme, immediatament van aplicar un torniquet C.A.T. Gen 7 -que portava un dels guàrdies civils-, per a controlar el sagnat. Finalment, van aconseguir així detindre l’hemorràgia íntegrament en un moment de risc d’hemorràgia massiva i risc greu i imminent per a la seua vida.

El ferit va ser traslladat per un SAMU fins a la helisuperficie dels bombers de Benicarló, per a ser traslladat a la ciutat de València, i concretament a l’Hospital intermutual de Llevant.

Els serveis mèdics van informar els guàrdies civils que el torniquet aplicat per la Guàrdia Civil havia estat molt ben col·locat. L’actuació va ser realitzada per efectius de la Guàrdia Civil de Benicarló, així com per una patrulla de la Policia Local que es trobava en el lloc dels fets.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari