Nules reivindica el treball de la Policia Local i Protecció Civil durant la pandèmia

La Policia Local de Nules ha commemorat hui la festivitat del seu patró, Sant Miquel, que se celebra el 29 de setembre. Un acte que ha servit per a recordar la tasca desenvolupada al llarg dels mesos de confinament tant per la Policia Local com per Protecció Civil.

De fet, des de l’ajuntament s’ha volgut fer un reconeixement públic a aquests dos col·lectius fent entrega d’una placa commemorativa als seus representants, al cap de la Policia Local, Ernesto Hurtado, i al cap de l’agrupació de voluntariat de Protecció Civil Nules, Carlos Pérez.

No obstant això, com és tradició la plantilla de la Policia Local al complet ha format a la Plaça Major però enguany, davant les circumstàncies sanitàries actuals, no ha visitat la capella de Sant Miquel i tampoc ha gaudit dels diferents campionats ni del dinar de germanor que organitzen per a festejar aquesta data.

Així doncs, a l’acte institucional han assistit juntament amb l’alcalde de Nules, David García, l’alcalde de Mascarell, Felipe Sánchez, membres de la corporació municipal, representants de Protecció Civil i de la Guàrdia Civil de Nules, agents de la Policia Local jubilats, i el veïnat del carrer de Sant Miquel, on es troba la capella. A més, també hi havia una representació de Creu Roja Nules, la Caixa Rural Sant Josep, i d’altres associacions locals com les Amas de Casa, entre altres.

Sobre això, l’alcalde de Nules i regidor de Seguretat i Policia Local, David García, comenta que “es tracta d’un acte molt emotiu que serveix a més de reconeixement públic a la tasca realitzada per la Policia Local al llarg de tot l’any. Aquesta vegada hem aprofitat per a agrair públicament el servei altruista fet pel personal voluntariat de Protecció Civil en aquesta pandèmia”.