Urbans Festival sorteja la covid i trasllada la seua cinquena edició a Castelló

Dissabte que ve 14, el Skate Park de Pont de Ferro acollirà el major esdeveniment d’esports i cultura urbana de la Comunitat Valenciana

Urbans Festival sorteja la covid i trasllada la seua cinquena edició a Castelló
13/11/2020 -

El Skate Park de Pont de Ferro (Castelló) serà la seu la cinquena edició del Urbans Festival, una cita amb l’esport i la cultura urbana que compta amb l’aval de pertànyer al programa d’esdeveniments singulars de l’esport de la Generalitat Valenciana i haver guanyat el premi Empren Esport al Millor Esdeveniment Esportiu 2018 que concedeix la Fundació Trinidad Alfonso. Per primera vegada, l’esdeveniment abandona València i ha decidit apostar per la capital de la Plana com a seu. “Encara que és un esdeveniment autonòmic, i amb proves puntuables per a competicions nacionals, enguany ens hem vist forçats a moure el festival i celebrar una versió més digital i sense públic en les competicions. L’èxit de l’última edició, amb més de 15.000 assistents, ens va animar a buscar alternatives per a celebrar l’edició de 2020. La idea ha funcionat, ja que, malgrat la covid-19, hem comptat amb tot el suport de les institucions Castellonenques i han fet possible que l’esdeveniment se celebre”, apunta el seu director Llorenç Miralles.

Per les característiques del skatepark de Pont de Ferro l’esdeveniment ha hagut d’adaptar tot el programa a un dia de festival i enguany no es duran a terme activitats de Skate. En el programa de competicions se celebraran dos espectaculars campionats en format Jam Cash4tricks amb 400€ en premis i material dur de BMX i Escúter. En ells, els riders competiran per realitzar les acrobàcies més arriscades i més atrevides muntats en les seues bicicletes i patinets. Un altre dels plats forts serà la batalla de Freestyle rap tancada a dotze participants amb 200€ de premi al guanyador. Aquest ‘combat’ a ritme de rap i coreografia sol ser un dels esdeveniments més multitudinaris dels Urbans. Finalment i en competicions federades, es disputarà la final de la lliga Escúter Freestyle, pertanyent al circuit autonòmic de la Federació Valenciana de Patinatge.

A tot això cal afegir les activitats paral·leles. Classes i tallers de Parkour, BMX, Escúter, Slackline, Breakdance, Grafiti, Urban Danse i Fingerboard (skate amb els dits) per a totes les edats i nivells. L’entrada és gratuïta amb prèvia inscripció.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari