Qui som?

Acostar la informació de proximitat, la política, la nostra cultura, les notícies dels nostres barris, dels nostres pobles i comarques i per descomptat, dels nostres grans esportistes i equips. Així és Castelló Extra.

Volem donar veu a tots, de forma plural, objectiva, rigorosa i també propera. Des del nostre particular punt de vista, informem diàriament de l’actualitat de la nostra terra. El nostre mitjà analitza tota l’actualitat i es fa ressò de les notícies d’última hora, successos, política i el més destacat de la Comunitat Valenciana.

Anàlisi, opinió, reportatges i una aposta pel contingut audiovisual conformen part de l’essència del que som i cada dia millorem per a oferir més actualitat als nostres lectors i lectores.

Des de Castelló Extra no volem deixar a ningú fora. Per això, el mitjà aposta per la nostra llengua i informa el 100% de tota l’actualitat en Castelló però també vol donar l’oportunitat als milers de persones que no coneixen el nostre idioma perquè sí que coneguen tota la nostra cultura a través del nostre mitjà.

Des de cada barri recorrem les notícies més singulars, en cada poble parlem amb els veïns més autèntics i en cadascuna de les nostres ciutats trobem sens dubte, un nou punt de vista de la informació de Castelló.

Des de l’equip de Castelló Extra us donem les gràcies per confiar en nosaltres i seguir l’actualitat cada dia al nostre costat.

Castelló Extra, el teu diari de proximitat

CEO:

Direcció:

Redacció Castelló

E-mail de redacció: redaccion@castelloextra.com

Redacció València:

E-mail de redacción: redaccion@valenciaextra.com

Àrea Corporate

Audiència auditada per OJD

OJD és una empresa especialitzada a censar el trànsit online de mitjans de tota Espanya amb eines homologades. Pots comprovar l’audiència mensual del mitjà Castelló Extra a la empresa auditora OJD.