La campanya comercial nadalenca d'Almenara aposta per premis directes

La campanya comercial nadalenca d'Almenara aposta per premis directes
05/12/2020 -

A partir del pròxim dimecres 9 de desembre començarà la campanya per a fomentar les compres en el comerç local aquest Nadal titulada “En Nadal, regala Almenara” en la qual participen prop de 60 establiments de la localitat. La iniciativa segons ha explicat el regidor de Comerç, Juan Cruces, “recull les demandes comercials i es presenta com la continuació de la campanya que acabem recentment amb gran èxit”. En aquest cas “tornem a apostar pels premis directes, però en lloc d’extraure bitllets com en l’última campanya, ara hi haurà rasques”.

En aquest cas hi haurà 5000 rasques en total, entre els quals es trobaran els premiats amb diferents quantitats econòmiques, que oscil·laran entre els 10 i els 100 euros, i que s’hauran de consumir en els comerços adherits a la campanya nadalenca. A més també hi haurà quatre premis especials denominats Almenara Box. Dos d’ells contindran diversos xecs valorats en 200 euros i altres dos en valor de 100 al que se’ls sumaran altres obsequis. Igual que en la campanya anterior, els vals seran nominatius i diran en quin comerç s’ha de realitzar la compra. De fet s’ha realitzat un repartiment equitatiu entre tots els establiments participants. Els premis podran canviar-se a les botigues en les compres que es realitzen a partir del 7 de gener.

Per a poder obtindre els rasques, les persones interessades hauran d’acudir al Molí d’Arròs d’Almenara on s’entregarà un rasca per cada tiquet de 15 euros de compra en el comerç local, o bé, una suma de tiquets que aconseguisca aquesta xifra. Una vegada comprovat l’import, s’entregarà el rasca a la persona interessada. La campanya finalitzarà una vegada acaben els rasques premiats.

El regidor de Comerç, Juan Cruces, ha animat a “continuar apostant pel nostre comerç local, les nostres botigues d’Almenara, on podem trobar sempre de tot, amb un servei de qualitat i proximitat, fomentant la nostra economia local”.

Concurs d’Aparadors

D’altra banda recordar que fins al pròxim 12 de desembre podran inscriure’s els comerços interessats a participar en el recuperat Concurs d’Aparadors amb l’objectiu de col·laborar i fomentar la decoració dels establiments i fer les compres més atractives. Així enguany s’ha decidit incrementar les dotacions econòmiques dels premis, així com el nombre de guardons. Així enguany hi haurà tres premis, el primer de 300 euros, un segon de 200 i un tercer de 100 euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari