L'equip ciclista professional Burgos BH prepara les seues pròximes competicions a Onda

L'equip ciclista professional Burgos BH prepara les seues pròximes competicions a Onda
24/03/2021 -

La meitat de l’equip ciclista professional Burgos BH, de categoria UCI Pro Team, es troba durant aquests dies concentrat a la ciutat d’Onda per a preparar les pròximes competicions. L’esquadra espanyola, en la qual treballen els ondenses José Cabedo com a director esportiu i Óscar Cabedo com a corredor, ha triat Onda per a entrenar a causa de la bona climatologia, la situació privilegiada a les portes de la Serra Espadán i les instal·lacions esportives municipals com el velòdrom.

El regidor d’Esports, José Vicente Iserte, ha donat la benvinguda a l’equip aquest matí al castell d’Onda i els ha desitjat sort per a la temporada. L’edil ha explicat que “des del govern municipal treballem per promoure Onda com a escenari esportiu i atraure els millors esportistes. Som paradís ciclista perquè tenim les millors condicions, carreteres, ports i instal·lacions i això suposa una oportunitat de creixement sostenible i saludable per a la ciutat”.

Entre els corredors que es preparen a Onda destaquen l’holandés Jetse Bol, el campió espanyol de ciclocròs, Felipe Orts, i Diego Rubio. L’equip ha pogut entrenar al matí en les carreteres de la Serra Espadán i a la vesprada realitzaran test de velocitat en el velòdrom municipal.

17 quilòmetres de carril bici

Cal recordar que Onda ha realitzat una important inversió per a consolidar-se com a paradís ciclista, tant en el manteniment i modernització de les instal·lacions municipals com en la construcció de la nova xarxa de carrils bici que uneixen el baixador de Betxí amb la Serra Espadán, sumant un total de 17 quilòmetres de carril bici amb la finalitat d’afavorir la mobilitat saludable. Aquest projecte de mobilitat urbana està cofinançat al 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), en el marc del Programa Operatiu pluriregional d’Espanya.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari