Mar de Sons encara la seua recta final amb el pop urbà de Beret

La vetlada tindrà com a artistes convidats al duo malagueny JavyPablo i al grup castellonenc Generació Z, guanyador del concurs ‘Mar de Sons Talent’

Mar de Sons encara la seua recta final amb el pop urbà de Beret
13/08/2021 -

El festival Mar de Sons encara la recta final de la seua segona edició amb un concert molt especial. L’artista sevillà Francisco Javier Ávarez Beret, més conegut artísticament com ‘Beret‘, actuarà aquest dissabte per primera vegada en el recinte de concerts de Benicàssim. Un espectacle que serà presentat, com la resta d’actuacions, pel locutor Tony Aguilar.

Un directe en el qual el cantant, que està revolucionant el panorama musical juvenil al nostre país, presentarà el seu primer àlbum d’estudi, ‘Prisma‘, que inclou 19 cançons plagades de col·laboracions amb artistes de la talla de Pablo Alborán, Melendi, Vanesa Martín, Sebastián Yatra o Sofía Reyes. Un treball que ofereix a més un ampli recorregut per la trajectòria musical de Beret, des dels seus inicis fins als nostres dies, i que avala que, gràcies al seu peculiar estil i a la qualitat, sensibilitat i empatia de les seues lletres, s’haja consolidat com un dels cantants més rellevants del panorama actual.

Beret, que es va donar a conéixer en 2013 publicant en internet els enregistraments casolans dels seus temes, va començar a tindre un major reconeixement després de la publicació del seu tema ‘El sent‘, en 2018, any en què també va aconseguir fer el salt a Llatinoamèrica amb la versió que va realitzar al costat del colombià Sebastián Yatra de ‘Torna’.

La nit també tindrà com a artistes convidats al duo malagueny JavyPablo. Dos germans que traslladaran al recinte de concerts les seues bones vibracions i el seu estil únic, fresc i surfero, en un directe en el qual no faltaran el bon humor, l’energia positiva i les guitarres de tall playero.

Mar de Sons Talent

Durant la vetlada l’escenari del festival també tindrà un color castellonenc. El grup Generació Z, que va resultar guanyador de l’última edició del concurs Mar de Sons Talent, organitzat per Music is the Answer (MiTA), empresa promotora del festival, i el Consell de l’Estudiantat de la Universitat Jaume I, es presentarà oficialment davant el públic de la Mar de Sons.

Nascut a la fi de 2020, Generació Z està integrat per Gabriel Bonet, Jorge Girona, Marc Adsuara, Eder Dañobetia i Pablo Campillo.

“Amb aquesta iniciativa, a més d’ajudar a visibilitzar el talent més jove de la província, hem volgut oferir al grup guanyador l’oportunitat de viure l’experiència única que suposa actuar en el mateix escenari pel qual aquests dies han passat artistes de la talla de Estopa, Ana Torroja, Taburete, el mateix Beret o Antonio Orozco, que clausurarà aquest diumenge Mar de Sons”, ha indicat Javier Sánchez, CEO de Music is the Answer (MITA).

Durant la fase de selecció es van presentar un total de 10 concursants, entre grups i solistes, dels quals tres – Generació Z, Dani Hernán i Bavarés Beach- van arribar a la final que es va celebrar en el Teatre de Benicàssim.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari