L'UJI programa diverses activitats per a commemorar la Setmana de la Ciència

L'UJI programa diverses activitats per a commemorar la Setmana de la Ciència
05/11/2019 -

El Projecte de Cultura Científica i Ciència Ciutadana, el Vicerectorat d’Investigació i Transferència, el Servei d’Activitats Socioculturals, la Llotja del Cànem i el Vicerectorat de Cultura i Relacions Institucionals han organitzat amb la col·laboració de CSIC, FECYT i Fundación Jesús Serra diverses activitats per a la Setmana de la Ciència que es desenvoluparan del 4 al 15 de novembre de 2019.

Des d’avui fins al 15 de novembre tindrà lloc «Connecta amb la ciència» a les seus, xarrades i tallers a les seus de la universitat pública de Castelló adreçades a l’alumnat d’educació secundària obligatòria (ESO). La localització a la Seu del Nord serà el Vinalab a Vinaròs i el Casal Jove de Port de Sagunt a la Seu del Camp de Morvedre, on tindran lloc tallers i conferències. La Seu dels Ports (Morella i Vilafranca) i la Sede de l’Interior a Segorbe comptaran amb conferències.

Sota el títol «La ciència més a prop» es desenvoluparà una conferència i una taula redona. La xarrada serà dimarts, 5 de novembre, en la qual el professor Luis Cabedo, del grup de recerca de «Polímers i Materials Avançats» parlarà sobre tots els aspectes de l’ús dels plàstics, i de la seua problemàtica mediambiental, en la conferència «Plàstics: fake news vs. facts» que s’iniciarà a les 18 hores a la Llotja del Cànem amb entrada lliure i gratuïta. En la segona activitat intervindrà Lorenzo Melchor, de #Ciència en el Parlament, qui presentarà aquest projecte a Castelló i participarà en una taula redona amb personal investigador de l’UJI el 12 de novembre a les 18.30 a la Llotja del Cànem.

L’exposició fotogràfica FOTCIENCIA completa les activitats de divulgació científica. Serà inaugurada dijous 7 de novembre de 2019 a les 19.30 hores a la Llotja del Cànem i podrà ser visitada fins al 30 de novembre amb entrada lliure.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari