Rancapino Chico, convidat en la recuperació de la fira d’abril d’Almassora

La plaça de Pere Cornell, la Casa de la Cultura i l’Espai Mercat acullen la cita de l’1 al 3 d’abril

Rancapino Chico, convidat en la recuperació de la fira d’abril d’Almassora
20/03/2022 -

Almassora recuperarà la seua fira d’abril flamenca durant el primer cap de setmana del mes després de dos anys d’aturada per la pandèmia. La plaça Pere Cornell, la Casa de la Cultura i l’Espai Mercat acolliran concerts, exposicions i exhibicions de ball durant els dies 1,2 i 3 d’abril. El regidor de Cultura, Javier Mollá, ha presentat aquesta setmana les jornades de flamenc a Almassora que comptaran amb alguns protagonistes locals, així com amb la participació d’artistes reconeguts nacional i internacionalment com Rancapino Chico.

Mollá ha destacat la gratuïtat de tots els actes previstos durant aquestes jornades flamenques que començaran el divendres 1 d’abril amb la inauguració de l’exposició d’art flamenc ‘oléAje’i finalitzaran el diumenge amb dos concerts i una exhibició a la Casa de la Cultura a partir de les 19.30 hores. A més, l’edil ha confirmat la presència de l’associació local Cavalls d’Almassora que realitzaran una ruta fins a Santa Quitèria, un menjar de germanor i participaran en algunes de les activitats programades.

D’aquesta manera, la programació cultural compta amb l’exposició esmentada en l’Espai Mercat a càrrec de Jesús Morcillo, fotògraf oficial del Festival del Canto de las Minas. La inauguració serà el divendres a les 20 hores, el públic interessat podrà visitar la mostra el dissabte i diumenge des de les 10.30 fins a les 13.30 hores, a més del dissabte de 17 a 20.30 hores. A més, la plaça Pere Cornell acollirà el divendres a partir de les 20.30 hores la primera actuació amb una exhibició de canti i ball de l’artista Karlo Nao.

D’altra banda, el dissabte, a part de poder visitar l’exposició de Morcillo durant el matí o la tarda, el públic podrà acudir a la plaça Pere Cornell, a partir de les 12.30 hores, per a presenciar el concert de la Gitanilla. De vesprada, l’acadèmia d’Almassora De Art by Jenny Marsó i l’acadèmia de Castelló PR Moviment, d’Aida Lara, protagonitzaran una exhibició de sevillanes i ball flamenc. Efraín y los Piratas del flamenco tancaran en la mateixa ubicació la jornada del dissabte amb el seu concert a partir de les 19.30 hores.

El cantant local Fabián Sánchez obrirà les actuacions del diumenge en la plaça Pere Cornell des de les 12 fins a les 13.30 hores. Durant el seu concert, des de les 12.30 fins a les 13.30 hores, es produirà una trobada de parelles de sevillanes lliure, obert al públic i en el mateix espai. Finalment, la Casa de la Cultura acollirà a partir de les 19.30 hores el concert de Caracolillo de Cadiz, l’exhibició de ball d’Aida Lara i tancarà l’artista Rancapino Chico. Cal recordar que la reserva d’entrades és gratuïta a través de la web entrades.almassora.es.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari