Benicarló invertirà 184.000 euros en l'asfaltat de carrers

Benicarló invertirà 184.000 euros en l'asfaltat de carrers
05/10/2022 -

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Benicarló ha aprovat el projecte d’asfaltat de carrers en tres zones de Benicarló: el camí de Mallols (en el tram que va des de l’antiga N340 fins a l’alçada del ferrocarril), el carrer de Peníscola (des de Passeig Marítim fins a l’avinguda de les Corts Valencianes) i les vies que queden al nord del carrer de Sant Francesc (carrers del Dr. Fos, Sant Pere d’Alcàntara, Campaners, San Vicent Ferrer, Santa Bàrbara, Santa Càndida i Santa Isabel).

Les zones a adequar cobreixen una superfície total de 8.347 metres quadrats de vies urbanes.

L’asfalt d’aquestes vies s’ha anat deteriorant al llarg dels anys degut a l’ús habitual al qual estan sotmeses, a les inclemències meteorològiques o a execucions puntuals de canalitzacions. L’objectiu d’aquestes accions és possibilitar la circulació tant dels vehicles com dels vianants i augmentar al mateix temps la comoditat i la seguretat en la circulació.

Les obres consistiran en l’aplicació d’una nova capa de rodament per a les vies de les tres zones i, al carrer de Peníscola, també es durà a terme un fressat previ a l’asfaltat per tal de reduir el bombeig de la via i millorar-ne l’accessibilitat.

S’ha establert un pressupost de 184.331,96 euros per a les obres, que sortiran a licitació al llarg de les properes setmanes. Un cop comence l’actuació, el termini d’execució previst serà de sis setmanes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari