135 candidats es presenten a les eleccions del Consell Municipal d'Infància i Adolescència

135 candidats es presenten a les eleccions del Consell Municipal d'Infància i Adolescència
14/11/2019 -

Al llarg d’aquesta setmana s’estan duent a terme les votacions en els diversos centres educatius del municipi. Aquest òrgan municipal de participació, que s’estrena a Benicarló, està format per regidors, representants polítics i per 24 representants de l’alumnat: 16 d’educació primària i 8 d’educació secundària.

Els centres educatius de la ciutat es troben immersos en un procés electoral durant aquesta setmana. En concret, de l’11 al 15 de novembre, l’alumnat dels diversos centres vota per a escollir els 24 representants (16 d’educació primària i 8 d’educació secundària) que integraran el Consell Municipal d’Infància i Adolescència.

El passat 31 d’octubre va finalitzar el període per a registrar les candidatures i va donar inici la campanya electoral. En total, van ser 135 persones dels diversos centres educatius les que es van presentar.

El Consell Municipal d’Infància i Adolescència és un òrgan municipal de participació nou a Benicarló, per la qual cosa tot aquest procediment és la primera vegada que es du a terme. El procés culminarà dimecres 20 de novembre, amb l’acte de constitució del Consell. L’òrgan estarà presidit per l’alcaldessa, Xaro Miralles, i, a banda dels representants de l’alumnat, també l’integraran regidors i representants dels grups polítics.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari