Banyistes troben meduses de gran grandària a Benicàssim

Banyistes troben meduses de gran grandària a Benicàssim
06/06/2022 -

L’1 de juny va donar la benvinguda oficial a la temporada alta turística i els municipis de costa van obrir les seues platges amb tots els serveis a punt, entre ells el de salvament i socorrisme. Així, aquest cap de setmana ha sigut més que esperat per tots aquells als qui els agrada donar-se un bon capbussó, encara que en una platja de Benicàssim algun que un altre s’ha emportat una sorpresa.

I és que a la platja d’Els Terrers de Benicàssim han aparegut meduses de gran grandària en la zona de l’Escola de Vela, d’almenys 50 centímetres de diàmetre. Una troballa que també ha cridat l’atenció per la seua proximitat en el temps, ja que és més habitual trobar a aquests animals marins a partir de juliol i sobretot a l’agost, quan les temperatures són molt més elevades.

Un fre per a molts i moltes a l’hora de gaudir de les magnífiques platges de Benicàssim, que lideren el rànquing de banderes blaves a la província de Castelló aquest estiu, amb distintius a la platja d’Els Terrers, Heliòpolis, Voramar, Torre de Sant Vicent i l’Almadrava.

No obstant això, des del passat 1 de juny, Benicàssim compta amb dispositiu de salvament i socorrisme, que presta servei d’11 a 20 hores i que actua davant picades de meduses i altres insectes a les platges de la localitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari