Benicàssim inicia l’asfaltat del nou itinerari per als vianants del Camí Serradal

L’actuació reforçarà la seguretat i accessibilitat millorant l’accessibilitat d’aquest vial d’accés al municipi

Benicàssim inicia l’asfaltat del nou itinerari per als vianants del Camí Serradal
28/07/2021 -

L’Ajuntament de Benicàssim ha iniciat hui els treballs d’asfaltat del nou itinerari per als vianants que discorre al costat del Camí Serradal que afavorirà la seguretat dels vianants i millorarà la mobilitat de la zona.

Els treballs d’asfaltat es prolongaran durant el dia de hui i demà dijous i és per això que durant aquestes dues jornades, en horari de 7.00 a 19.00 hores, estarà tallat el vial en sentit Benicàssim (costat de la mar), mantenint el pas de l’autobús i els veïns.

L’alcaldessa, Susana Marqués, ha indicat que “aquesta actuació, a més de ser una demanda dels veïns de la zona sud, s’emmarca dins del nostre pla estratègic per a millorar sobretot la mobilitat, accessibilitat i seguretat de la zona sud, a més de l’entorn”. El nou itinerari per als vianants accessible comunicarà fins al Camí la Ratlla i combinarà practicitat i seguretat per al vianant.

A més de l’itinerari per als vianants, el projecte contempla el condicionament de les proteccions dels contenidors presents en l’actualitat al llarg del recorregut, desplaçant-se fora d’aquest itinerari i construint una plataforma per a facilitar l’accés a aquests. També es condicionarà el perímetre de les marquesines de les parades d’autobús per a millorar l’accessibilitat dels usuaris.

L’edil de Mobilitat, Carlos Díaz, ha indicat que “actualment les obres avancen a bon ritme i després de l’asfaltat que es realitza aquesta setmana, està prevista la col·locació de la vorada que delimite el camí per als vianants amb la calçada per a la millora de la seguretat viària, així com treballs complementaris entre els quals s’inclou la preparació de les soleres per a la col·locació dels contenidors de fem”.

Complementàriament a l’actuació del vial per als vianants es durà a terme la repavimentació existent en la unió entre carrer Granados i carrer Maestro Chapí.

Totes dues accions deriven de les aportacions realitzades pel veïns a través dels pressupostos participatius 2021 i estan emmarcades dins de la planificació d’inversions a realitzar per part de l’Ajuntament de Benicàssim. “Des de l’equip de govern treballem perquè Benicàssim siga una ciutat amable i amb una bona qualitat de vida. En aqueix sentit la millora en l’accessibilitat, com la que aconseguirem en el Camí Serradal, és un dels reptes marcats”, ha finalitzat l’alcaldessa, Susana Marqués.

Segons els terminis previstos, tota l’actuació estarà finalitzada abans del mes de setembre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari