Nules acull la campanya 'Reciclar per a ConserMar'

Nules acull la campanya 'Reciclar per a ConserMar'
27/07/2022 -

La platja de les Marines de Nules ha allotjat la campanya “Reciclar per a ConserMar” amb la qual es vol informar i fomentar la recollida selectiva de residus d’envasos, com ara llaunes, brics o envasos de plàstic, en l’entorn de les platges.

De manera que, un equip d’educadors ambientals ha atés a l’estand instal·lat a aquesta platja a totes aquelles persones interessades a portar a terme accions de reciclatge, posant èmfasi especialment en la separació domèstica amb la qual es vol reduir la contaminació, millorar la qualitat mediambiental i contribuir a l’economia circular dels envasos. Així mateix, també han participat d’aquesta iniciativa l’alumnat de l’Estiu Jove de la localitat.

Davant açò, el regidor de Medi Ambient, César Estañol, comenta que “la campanya tracta d’implicar la ciutadania en la preservació de les nostres platges, al mateix temps que se’ls informa també dels beneficis del reciclatge per al medi ambient i se’ls ajuda a millorar la separació correcta de residus. De fet, aquestes accions permeten arribar al major nombre possible de persones per conscienciar-les de la importància de reciclar en qualsevol situació i lloc”.

Aquesta campanya l’han dut a terme la Generalitat Valenciana i Ecoembes i s’ha desenvolupat al llarg del mes de juliol en 20 platges seleccionades de les províncies d’Alacant, València i Castelló.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari