Nules compta amb sis informadors de platges per a reforçar la seua vigilància als mesos d’estiu

Aquest personal l’ha contractat la Generalitat Valenciana i està coordinat per la Policia Local

Nules compta amb sis informadors de platges per a reforçar la seua vigilància als mesos d’estiu
03/07/2020 -

Les Platges de Nules compten des d’aquesta setmana amb sis persones auxiliars de platges que s’encarregaran d’informar a les persones usuàries de les mesures preventives davant la Covid-19 al llarg dels mesos d’estiu. En concret, realitzaran tasques informatives i de vigilància emmarcades tant en la Guia de Platges Segures de Turisme Comunitat Valenciana com en el Pla de Contingències Municipal elaborat per l’Ajuntament de Nules, on s’estableixen les accions per a adaptar les platges a l’actual conjuntura per a garantir la seguritat sanitària.

Aquest personal auxiliar ha sigut contractat per la Generalitat Valenciana i forma part de les mil places que el Consell ha convocat per a tota la Comunitat Valenciana. No obstant això, els treballs estan coordinats per la Policia Local amb la que col·laboraran en la vigilància i control de la seguretat de les platges.

La regidora de Platges, M. José Esteban, assenyala que “aquestes sis persones que ens ha assignat la Generalitat Valenciana informaran, principalment, sobre el protocol i recomanacions d’ús de les nostres platges que es contempla en el Pla de Contingències Municipal”

En aquest sentit, entre les mesures municipals que contempla aquest pla destaca l’aforament de les platges, de manera que les persones usuàries tenen que tindre en conter les distàncies de seguretat a l’hora de instal·lar els para-sols i estendre les tovalloles.

A més, des de l’ajuntament es fa una neteja i desinfecció diària dels rentapeus, de les passarel·les i de les papereres. També s’han publicat uns cartells amb les recomanacions per a que tant el veïnat com els visitants puguen gaudir aquest estiu d’unes platges segures.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari