Nules treballa en la posada en valor del Jardí Botànic Francisco Beltrán

Nules treballa en la posada en valor del Jardí Botànic Francisco Beltrán
12/02/2021 -

L’Ajuntament de Nules està interessat en dur a terme aquest any 2021 diferents actuacions de millora i adequació del Jardí Botànic “Francisco Beltrán Bigorra” per a posar en valor aquest espai emblemàtic de la localitat. En aquest sentit, s’han reunit recentment l’alcalde, David García, el regidor de Parcs i Jardins, Gabriel Torres, i el regidor d’Urbanisme, César Estañol, amb el jardiner municipal, Alejandro Sales, i els directors del Taller d’Ocupació, Amadeo Martí, i del programa Et Formem, Gema Domínguez, per a concretar així les actuacions que es realitzaran.

“La idea és que l’alumnat dels mòduls d’obra, fusteria i de jardineria puguen desenvolupar enguany algunes accions que aconsegueixin renovar la imatge d’aquest espai natural i que consistiran en la plantació de noves espècies o en la creació de zones didàctiques, principalment, amb l’objectiu de posar-lo en valor. El que es pretén és revitalitzar el jardí botànic i promocionar la seua riquesa en matèria mediambiental i paisatgística, per tant també es comptarà amb l’assessorament de biòlegs del municipi i de professorat especialitzat en botànica de la Universitat de València i de la Universitat Politècnica de València que ja han visitat aquest jardí”, comenta l’alcalde, David García.

El Jardí Botànic “Francisco Beltrán Bigorra” de Nules és un espai natural que ha sigut objecte d’importants investigacions per les diferents especies d’arbratge que alberga. El jardí va ser recuperat per l’Ajuntament de Nules i la Universitat de València fa dècades i es va crear entre els anys 1953 i 1954.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari