Nules realitza test ràpids al personal dels serveis municipals essencials

Nules realitza test ràpids al personal dels serveis municipals essencials
27/05/2020 -

L’Ajuntament de Nules ha realitzat tests ràpids d’anticossos IgG-IgM per al diagnòstic de Covid-19 al personal dels serveis municipals essencials que en els últims mesos han estat desenvolupant diferents tasques que requereixen contacte directe amb la població.

En aquest sentit, a primera hora del matí de dimecres el personal sanitari de l’empresa Unimat Prevenció ha fet la prova a un total de 77 treballadors inclosa la totalitat de la plantilla de la Policia Local. Així doncs, el personal al que s’ha realitzat el test ràpid és de la brigada municipal, dels departaments de Serveis Socials i d’Atenció a la Ciutadania, al personal de neteja dels edificis municipals que alberguen els serveis essencials, i també s’ha fet la prova al voluntariat de Protecció Civil de Nules.

L’alcalde de Nules, David García, explica que “es tracta d’una mesura preventiva amb la que es vol a més proporcionar tranquil·litat a aquest col·lectiu que està més exposat al virus al treballar en contacte directe amb la ciutadania”.

Des de l’Ajuntament de Nules s’assenyala que l’intenció és ampliar la realització d’aquestes proves a altres treballadors municipals, “de fet la pròxima setmana es reprendrà la realització de test ràpids”, matisa García.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari