Nules rebrà una subvenció de 3.771 euros per a la restauració del búnquer de la Vieta

Nules rebrà una subvenció de 3.771 euros per a la restauració del búnquer de la Vieta
12/08/2020 -

L’Ajuntament de Nules rebrà una subvenció per un import de 3.771,65 euros de Turisme Comunitat Valenciana per a la restauració i l’adequació del búnquer de la Vieta.
El projecte té un cost total de 6.286,08 euros i tindrà una duració aproximada de dos mesos. En concret constarà de quatre fases: una primera intervenció arqueològica d’excavació i neteja de vestigis, que serà precedida pel condicionament de la zona exterior per a embellir l’entorn, i finalment la senyalització turística i interpretativa del vestigi, i les mesures de seguretat.

El regidor de Turisme i Patrimoni, Guillermo Latorre, mostrava la seua satisfacció per la subvenció atorgada i afirmava que “és un pas important per a continuar reivindicant el nostre patrimoni local. Nules avança com a destinació turística i actuacions com la que es durà a terme oferiran al visitant una experiència única en el nostre entorn”.

El búnquer de La Vieta està format per un niu de metralladores de planta circular-ovoide, i va ser construït amb ciment i gres roig de la zona, procedent principalment de l’arrencada de les vorades de la mateixa població.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari