Onda incorpora l'educació en igualtat en les activitats estiuenques per a conscienciar als joves

L’Ajuntament d’Onda està duent a terme tallers per a conscienciar i educar en igualtat

Onda incorpora l'educació en igualtat en les activitats estiuenques per a conscienciar als joves
11/08/2021 -

La unitat d’Igualtat de l’Ajuntament d’Onda està duent a terme una intervenció socioeducativa per als joves en El Casal Jove amb la finalitat de conscienciar i educar en igualtat a través de diversos tallers i jocs. Així, les professionals del servei, realitzaran diferents sessions d’activitats durant els mesos d’estiu.

Aquests jocs es troben dins del projecte ‘Jocs Quins bona ONDA!’ amb el qual es pretén, d’una forma amena i divertida, promocionar la igualtat de gènere entre la infància i joventut.

La regidora d’Igualtat, Elena Albalat, ha explicat que “el nostre objectiu és educar en una igualtat real i efectiva als xiquets i xiquetes d’Onda perquè cresquen en una societat amb igualtat de drets i oportunitats“.

En tot moment, els tallers han estat supervisats per la promotora d’Igualtat de l’Ajuntament en col·laboració dels monitors del Casal Jove per a garantir que l’activitat siga segura i complisca amb tots els protocols anti covid.

Xarrades amb la Policia Local

D’altra banda, també s’han dut a terme xarrades a càrrec de la Policia Local d’Onda amb el propòsit que els més xicotets puguen conéixer les labors dels agents així com unitats com la canina i la de vigilància amb Dron.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari