Onda tramita més de 15.000 bons descompte en el comerç i hostaleria local durant la primera setmana de la campanya

Els onders ja han canviat 1.750 bons de 10 o 20 euros en el 90% dels establiments adherits

Onda tramita més de 15.000 bons descompte en el comerç i hostaleria local durant la primera setmana de la campanya
06/05/2021 -

A penes una setmana després d’activar la campanya ‘Bono + Comerç’, l’Ajuntament d’Onda ja ha tramitat més de 15.000 bons descompte, per valor de 10 euros i dos per persona, que els empadronats a la ciutat poden utilitzar en el comerç i hostaleria local. Hui dia ja s’han canviat un total de 1.750 bons en el 90% dels establiments adherits.

Unes xifres que demostren “l’excel·lent acolliment que està tenint aquesta iniciativa tant per part dels veïns com dels comerços i bars, ja que ja hem tramitat el 60% del total dels bons en els primers dies”, segons l’edil de Promoció Econòmica, Maria Baila. Cal recordar que el govern municipal inverteix un total de 250.000 euros en aquest projecte l’objectiu del qual és fer costat al comerç, hostaleria i sector serveis davant la crisi derivada de la pandèmia.

Els bons es poden sol·licitar i descarregar a través de la web bonos.onda.es, encara que el consistori també ha habilitat un punt físic a la Casa de la Cultura per a aquells veïns que no disposen d’Internet o tinguen dificultats. Així mateix, els interessats poden realitzar qualsevol consulta o resoldre dubtes a través del mail bonos@onda.es o telèfon 664570034.

Després d’iniciar sessió en la web bonos.onda.es, cada beneficiari podrà usar fins al 31 de juliol el bo de 10 euros per a compres superiors a 20 euros o, en cas d’aportar els dos bons, per més de 40 euros. Després, l’Ajuntament reintegrarà la quantia als establiments i, per a això, habilitarà cinc períodes per a justificar les ajudes durant els deu primers dies de maig, juny, juliol, agost i setembre.

Els bons són nominatius i intransferibles.Quatre línies d’ajuda

En paral·lel, l’equip de govern que lidera Carmina Ballester ha posat en marxa altres tres línies d’ajudes destinades al fet que empreses, comerços i autònoms locals puguen fer front a la crisi de la Covid-19. En concret, a més del bo comerç, ja poden presentar les sol·licituds per al Pla Parèntesi, el Pla Supera i les ajudes a la contractació de persones desocupades. La inversió total és d’1,2 milions d’euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari