Correos ja admet el pagament de rebuts de l'Ajuntament de Vila-real en les seues oficines

Correos ja admet el pagament de rebuts de l'Ajuntament de Vila-real en les seues oficines
24/05/2022 -

Correos i l’Ajuntament de Vila-real han subscrit un acord, que ja està operatiu des d’aquest dilluns, per a admetre el pagament dels tributs i impostos del municipi. Gràcies a aquest acord els ciutadans i ciutadanes poden pagar tots els rebuts i liquidacions emesos pel consistori en qualsevol de les 2.370 oficines que Correos té a Espanya i abonar-los durant l’horari d’obertura d’aquestes.

Aquest tipus d’acords estableixen mecanismes de col·laboració per a augmentar i millorar la qualitat dels serveis que es presten en benefici de la ciutadania, un propòsit pel qual treballen totes dues entitats. Amb l’oferta de nous productes i serveis, Correos continua treballant per a impulsar i desenvolupar l’activitat de la seua xarxa d’oficines.

El servei de cobrament de rebuts està dirigit a empreses i organismes públics i permet una gestió de cobraments senzilla, a través de les oficines de Correos. Utilitzant la infraestructura del gir postal, els ciutadans que abonen aquest servei poden realitzar els seus pagaments a les empreses i organismes públics adherits al servei, en qualsevol oficina informatitzada de Correos en tot el país i amb amplis horaris d’obertura.

Com ja va explicar l’alcalde de Vila-real, José Benlloch, en el moment de la signatura del conveni, “en la nostra vocació de capital comarcal de serveis, l’oficina de Correos juga un paper fonamental i per això des de l’equip de govern sempre hem defensat la importància de comptar amb un servei postal de qualitat en el nostre municipi”. “Amb la signatura d’aquest acord, els veïns i veïnes tindran l’opció de pagar taxes i impostos municipals també a través de l’oficina de Correos, a més de les oficines bancàries, de manera que ampliem les opcions a l’abast de la ciutadania per a l’abonament dels tributs”, va assegurar el primer edil.

Durant l’últim any, l’empresa postal ha signat convenis similars amb organismes com la Diputació de València, l’Agència Tributària Valenciana -ATV-, SUMA Alacant, l’Entitat Valenciana de Habitatge i Sòl –EVHA—i nombrosos ajuntaments de la Comunitat Valenciana, a més d’altres empreses de gestió d’aigües i diferents subministraments com FACSA.

En el cas dels pagaments per a organismes i entitats s’inclou un codi de barres en el rebut amb tota la informació del pagament a realitzar. D’aquesta manera, la transacció es carrega en el sistema de manera automàtica i es millora l’eficiència general del procediment, tant per al ciutadà com per a l’entitat a l’hora de rebre la informació del pagament.

L’organisme o l’empresa rebrà en el seu compte els pagaments realitzats en un termini de 72 hores, juntament amb la informació necessària per a realitzar la comptabilització d’aquests.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari