La Fira de Rebaixes de Vila-real potenciarà el comerç local els caps de setmana de gener

La Fira de Rebaixes de Vila-real potenciarà el comerç local els caps de setmana de gener
08/01/2020 -

Vila-real tornarà a comptar aquest gener amb una fira d’atraccions per a la promoció del comerç local en època de rebaixes. La fira, que s’instal·larà al jardí de Jaume I, estarà operativa els caps de setmana (divendres, dissabte i diumenge) en horari de vesprada (17.30-21.00 hores) i distribuirà entre els comerços i el Mercat Central 100.000 tiquets amb descomptes per a les atraccions. La iniciativa està impulsada per la Regidoria d’Economia, en col·laboració amb la Unió de Comerç de Vila-real (Ucovi) i l’Associació de Firaires de Vila-real (Afevil).

“Per quart any consecutiu, la fira d’atraccions pren el relleu a la Fira de Nadal com a revulsiu per a les vendes del nostre comerç, al mateix temps que oferim una interessant alternativa d’oci i de dinamització de la ciutat en l’anomenada ‘costa de gener”, valora el regidor d’Economia, Xus Madrigal, qui agraeix la col·laboració tant d’Ucovi com d’Afervil per a fer possible la iniciativa. La campanya consisteix en el repartiment de 80.000 tiquets de descomptes per a les atraccions entre els comerços de Vila-real i altres 20.000 per al Mercat Central, perquè els distribuïsquen entre els seus clients per cada compra que realitzen. Cada tiquet permet l’accés a les atraccions per un preu de tan sols 1 euro, enfront dels 3 euros que costa cada entrada sense descompte.

A més, la fira de rebaixes no abandona el seu vessant solidari. Amb aquest objectiu, s’han reservat també tiquets per a distribuir entre les entitats socials, perquè els facen arribar a les famílies amb menys recursos. “Que cap xiquet puga quedar sense opcions per a pujar a la fira per la situació econòmica familiar”, conclou Madrigal.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari