Vinaròs promociona la seua oferta turística en una acció de carrer a València

Vinaròs promociona la seua oferta turística en una acció de carrer a València
04/10/2021 -

Vinaròs aposta per tornar a la normalitat després de la millora experimentada en l’estat actual de la pandèmia ocasionada per la Covid-19 i aquest cap de setmana ha participat en l’acció de màrqueting de carrer a la ciutat de València, organitzada pel Patronat Provincial de Turisme de Castelló. Aquesta acció s’ha dut a terme en un espai urbà, i la diferència principal respecte a una fira de turisme convencional, és que cercava una aproximació més directa al consumidor o públic objectiu.

Vinaròs ha aprofitat la presència per a donar a conéixer l’oferta gastronòmica que a hores d’ara és gaudir a la destinació, amb les Jornades de Cuina del Ranxo Mariner, així com l’oferta de tipologia experiencial que es pot gaudir a la destinació que es basa en les rutes gastronòmiques de Saborea Vinaròs, com ara el pescaturisme o les oliveres mil·lenàries.

A més a més, els visitants d’aquesta acció de carrer que es va realitzar al cèntric vial de Colom, al costat de la plaça de bous de València, han pogut conéixer la resta d’oferta turística de la destinació, amb les platges, cultura, festes, etc. Val a dir, que el moment per realitzar aquesta promoció és òptim, ja que ens trobem a les portes del pont del Pilar i s’espera que aquest puga tindre uns nivells d’ocupació positius.

El primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha valorat la presència de Vinaròs en aquesta acció com molt interessant, ja que “la pandèmia ens ha mostrat que hem d’apostar per a atraure a públic de proximitat i en aquest sentit, el públic valencià és cabdal per a una destinació turística com la nostra”. Així mateix, ha agraït la feina dels tècnics de turisme que durant el cap de setmana s’han traslladat fins a València per a participar en l’acció de carrer.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari