Una dona de 80 anys se salva de morir ofegada a Oropesa

Els fets van ocórrer aquest dilluns a la platja Morro de Gos

Una dona de 80 anys se salva de morir ofegada a Oropesa

Una dona de 80 anys s’ha salvat de morir ofegada aquest dilluns a la platja Morro de Gos de la localitat d’Orpesa, a Castelló. Així ho ha assenyalat el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU) en un comunicat.

En concret, ahir dilluns, al voltant de les 17.30 hores es va alertar al CICU que havien tret de l’aigua a una dona octogenària amb dificultat respiratòria. Per aquest motiu, el CICU va mobilitzar una unitat del SAMU i l’equip mèdic va assistir a la banyista, que presentava símptomes d’ofegament.

Després d’aquesta primera assistència a la platja Morro de Gos d’Orpesa, l’anciana va ser traslladada a l’Hospital General Universitari de Castelló en una ambulància de suport vital avançat. Allí roman ingressada.

Un home mor ofegat a la Platja de la Conxa d’Orpesa

Aquesta situació va commocionar els i les banyistes que es trobaven a la platja de Morro de Gos durant la vesprada d’ahir, igual que el passat 20 de juny, quan el CICU va rebre una alerta en haver tret de l’aigua de manera inconscient a un banyista de 61 anys a la platja de la Conxa també d’Orpesa.

En eixe moment, diverses persones de l’equip de socorrisme de la platja van iniciar la reanimació cardiopulmonar bàsica al banyista i posteriorment l’equip mèdic del SAMU va continuar amb reanimació cardiopulmonar avançada i altres tècniques de recuperació.

Malgrat ells, les tècniques de reanimació no van ser suficients i l’home, de 61 anys, ja havia mort, segons va explicar el Centre de Coordinació d’Urgències (CICU) en un comunicat.

Aqueix mateix dia, a la platja d’Els Terrers de Benicàssim, un altre xiquet de 14 anys va ser també rescatat de l’aigua amb símptomes d’ofegament, però va ser estabilitzat i traslladat a l’Hospital General de Castelló.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari