Els bombers donen per estabilitzat l'incendi forestal de Cabanes declarat aquest dimecres

Un total de 50 efectius han treballat en l’extinció del foc durant la nit i a les 9:10 de hui dijous s’ha aconseguit estabilitzar

Els bombers donen per estabilitzat l'incendi forestal de Cabanes declarat aquest dimecres

L’incendi forestal que es va declarar ahir dimecres en el municipi de Cabanes evoluciona de manera favorable i a les 9:10 de hui dijous s’ha donat per estabilitzat, segons han informat els equips de Bombers que es troben fent les tasques d’extinció. Amb l’estabilització del foc, este entra en la fase 2 del Pla Especial d’Incendis Forestals (PEIF), ja que encara que no està controlat, evoluciona dins de les línies de control d’acord amb les previsions i labors d’extinció.

Precisament, eixos treballs han seguit durant tota la nit i han comptat amb la participació de 50 efectius del Consorci Provincial de Bombers de Castelló i dels bombers forestals de la Generalitat Valenciana.

Ha sigut a primera hora d’este matí quan s’ha incorporat un mitjà aeri que ha sigut sol·licitat pel Lloc de Comandament Avançat des del qual es coordinen totes les actuacions per a aconseguir extingir este foc. A més del mitjà aeri, quatre autobombes, cinc unitats del Servei d’Incendis Forestals (una d’elles helitransportada), quatre dotacions del consorci i un coordinador continuen treballant en el lloc del foc.

L’incendi es va declarar a primera hora de la vesprada d’ahir dimecres i encara que no ha afectat cap habitatge ni ha obligat a evacuar a cap veí, sí que es va haver d’establir la situació 1 del PEIF a causa de la proximitat de les flames a algunes zones residencials.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari