Castelló agilitza les tramitacions d'obres i activitats per a contribuir a la reactivació

L’Ajuntament redueix burocràcia per a donar eixida a llicències i així contribuir a pal·liar els efectes de la crisi sanitària del coronavirus

Castelló agilitza les tramitacions d'obres i activitats per a contribuir a la reactivació
02/07/2020 -

L’equip de govern de l’Ajuntament de Castelló ha donat compte hui en la Junta de Govern Local de la primera relació de llicències d’obres i activitats concedides a través de la nova fórmula aplicada durant l’estat d’alarma per a guanyar agilitat en les tramitacions. Aquestes llicències, que habitualment passaven per comissió d’ordenació del territori i posteriorment per junta de govern per a la seua aprovació, han vist llum verda en els últims dos mesos per decret del regidor delegat d’Urbanisme i Activitats, de manera que s’ha accelerat la tramitació i evitat retards.

“Durant l’estat d’alarma hem continuat concedint llicències d’obres i d’activitats, contribuint així a pal·liar els efectes de la crisi sanitària de la covid-19 en l’economia i l’activitat de la ciutat, agilitzant les tramitacions de les mateixes mitjançant decrets”, ha explicat el portaveu de l’equip de govern i regidor d’Urbanisme i Activitats, Rafa Simó.

Segons ha detallat Simó, cada 15 dies es donarà compte a la junta de govern local de les llicències atorgades. En la sessió de hui, s’ha informat de l’aprovació de set expedients de llicències d’activitat; sis d’ells de declaració responsable i un altre de llicència en sí. A més d’altres 28 expedients de llicències d’obres, que inclouen modificats, pròrrogues, demolicions i rehabilitacions d’habitatges.

“Des de l’Ajuntament som conscients que la crisi sanitària tindrà els seus efectes a la ciutat i per això activem diferents mecanismes durant l’estat d’alarma i en l’actualitat per a minimitzar l’impacte negatiu en la ciutadania, econòmica i socialment”, ha insistit Simó.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari