AlumniSAUJI potencia l'anglés com a proposta formativa per al mes d'octubre

AlumniSAUJI ofereix per al mes d’octubre diversos cursos i tallers per a millorar les competències en anglés i ofimàtica

AlumniSAUJI potencia l'anglés com a proposta formativa per al mes d'octubre
25/09/2019 -

Del 3 d’octubre fins al 12 de desembre tindrà lloc el curs «Noves formes d’ensenyament de l’anglés: digitalització de l’aula». La inclusió de la tecnologia en el currículum escolar és una de les majors tendències en educació perquè augmenta la motivació de l’alumnat, però també és un gran repte pel que fa a la formació dels docents. Per això, aquest curs té l’objectiu de posar a l’abast del professorat noves eines que faciliten i dinamitzen la docència.

Continuant amb la formació en llengües, el dia 14 d’octubre començarà el «Curs d’anglés de preparació al nivell B1» que s’allargarà fins al 16 de desembre i que en aquesta edició s’estrena de forma virtual. AlumniSAUJI aposta per la formació a distància per facilitar l’accés a totes les persones sense necessitat de desplaçaments i amb llibertat horària.

Una altra de les opcions que ofereix el programa AlumniSAUJI per millorar l’anglés són els grups de conversa, disponibles en els nivells Intermediate i Advanced. Són reunions setmanals compartides amb un nombre reduït de persones que permeten millorar l’expressió oral i fomentar l’intercanvi conversacional en anglés.

D’altra banda, per a reforçar l’expressió escrita en anglés, torna una nova edició del «Writing Consulting» que consisteix a la realització de redaccions amb assessorament individualitzat d’un tutor/a. Aquesta activitat té una durada de tres mesos i és virtual.

A més de la formació en idiomes, AlumniSAUJI també proposa cursos d’ofimàtica. El 21 d’octubre s’iniciarà el curs «Programació de Macros en excel: iniciació», un curs on adquirir els coneixements necessaris per a traure tot el rendiment a l’eina de fulls de càlcul per excel·lència i el maneig de les macros, que permeten automatitzar processos repetitius i treballar i organitzar grans quantitats de dades.

Els cursos estan oberts al públic general, però els membres AlumniSAUJI Premium i altres col·lectius vinculats al programa gaudeixen d’avantatges econòmics.

El Programa AlumniSAUJI està obert a tota la societat, ja siga algun dels més de 45.000 antics alumnes de la Universitat Jaume I com aquelles persones sense estudis universitaris o que són exalumnes d’altres universitats però que volen mantenir una relació de proximitat amb l’UJI. Formar part d’AlumniSAUJI permet participar de la vida universitària i gaudir de nombrosos avantatges en ocupació i millora laboral, formació, instal·lacions i activitats d’oci.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari