Diputació remarca el gran treball social que exerceix Cocemfe Maestrat en l'ajuda a persones amb diversitat funcional

L’ONG rebrà 11.000 euros de la Diputació en 2019 a través d’un conveni de 4.000 euros que se signarà al setembre i sengles subvencions de 3.500 euros

Diputació remarca el gran treball social que exerceix Cocemfe Maestrat en l'ajuda a persones amb diversitat funcional
30/08/2019 -

El mes vinent de setembre se signarà un conveni de col·laboració entre la Diputació Provincial i Cocemfe Maestrat per a la promoció de l’esport adaptat, dotat amb 4.000 euros. Ha sigut un dels assumptes abordats en la reunió que han mantingut en el Palau de les Aules la vicepresidenta, Patricia Puerta, i el president de Cocemfe Maestrat, Ramón Meseguer. En 2019 l’ONG rebrà de la corporació provincial un total d’11.000 euros perquè també ha accedit a sengles subvencions de 3.500 euros per a un programa d’inserció laboral de persones amb discapacitat i per a una campanya de conscienciació i sensibilització sobre la discapacitat.

S’ha tractat d’una primera presa de contacte entre la responsable de Serveis Socials de la nova Diputació i el president de l’ONG, en la qual totes dues
parts han mostrat la seua disposició a mantindre i millorar la col·laboració existent.

En opinió de Patricia Puerta, “una bona relació entre les administracions i les entitats socials ajuda a treballar d’una forma molt més eficaç i a millorar els resultats”.

Durant la reunió, Meseguer ha explicat a la vicepresidenta els diferents programes i serveis que la seua organització desenvolupa en les seues tres seus de Peníscola, Benicarló i Vinaròs.

Per part seua, Puerta ha agraït “el gran treball que realitza Cocemfe Maestrat, perquè ajuda a millorar a qualitat de vida i l’ocupabilitat de les persones amb discapacitat de la comarca”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari