Rafa Simó reconeix la labor d'Stella Maris en PortCastelló

L’Autoritat Portuària de Castelló col·laborarà per a la millora i ampliació de les instal·lacions

Rafa Simó reconeix la labor d'Stella Maris en PortCastelló
23/10/2020 -

El president de l’Autoritat Portuària de Castelló, Rafa Simó, ha posat en valor la labor que realitza Stella Maris d’assistència i atenció a les tripulacions que recalen a Castelló.

Així ho ha assegurat després d’una trobada que ha mantingut amb els seus responsables, en el qual els ha posat de manifest la seua voluntat de col·laborar amb l’ONG per a millorar i ampliar el local en el qual actualment presten els seus serveis. Cal recordar que aquest edifici va ser cedit fa quatre anys per l’Autoritat Portuària.

Es tracta d’un espai de més de cent metres quadrats, situat enfront del jardí del Port, a l’inici de l’avinguda Ferrandis Salvador, i que és atés per voluntaris que coordinen el servei d’atenció als mariners que recalen anualment en el port castellonenc. Aquest local va ser remodelat per complet, però totes dues parts han acordat iniciar algunes millores d’ampliació amb la finalitat de millorar i potenciar els serveis que ofereixen.

Rafa Simó ha destacat el paper essencial i bàsic del voluntariat de l’Apostolat de la Mar oferint a les tripulacions informació dels serveis als quals poden accedir, com ara trasllats a terra perquè mantinguen contacte amb les seues respectives famílies a través d’internet, o facilitant tot tipus d’assessorament o atencions mèdiques.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari