Alumnes de secundària coneixen la biodiversitat de Castelló en una gimcana escolar

La iniciativa de Transició Ecològica realitza davant alumnes de Secundària un recorregut sobre els ecosistemes fluvials

Alumnes de secundària coneixen la biodiversitat de Castelló en una gimcana escolar
22/06/2021 -

La Regidoria de Transició Ecològica de l’Ajuntament de Castelló ha involucrat aquest dimarts en el coneixement i cura de la biodiversitat fluvial del terme municipal a alumnes de secundària mitjançant una original gimcana, dins de la campanya Eduquem en verd en la recta final de les activitats d’educació ambiental per a aquest curs escolar.

“El nostre terme és molt ric en la seua biodiversitat i els nostres ecosistemes més pròxims ens poden ensenyar com funciona la natura. Amb la gimcana ambiental que estem organitzant estos dies en espais verds de la ciutat hem aprés com es regula per sí sol l’ecosistema amb diferents jocs i dinàmiques de grup”, ha explicat el regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro.

La jornada titulada “gimcana ambiental” s’ha desenvolupat al parc Rafalafena i ha constat de tres proves: una sobre l’abandó d’espècies invasores, una segona ha posat en valor les rates penades com a espècie controladora de plagues de mosquit: i una tercera ha mostrat com es reconeixen rastres d’animals.

Els estudiants han participat en diversos grups i han conegut els conceptes ambientals amb jocs disposats pel jardí. També han comptat amb explicacions didàctiques dels monitors.

Eduquem en Verd s’ha celebrat aquest curs escolar amb 14 activitats ambientals, incloent-hi enguany com a novetat cursos i tallers relacionats amb les activitats agroalimentàries com el funcionament dels horts, mercats i la importància del consum de proximitat en la salut i l’entorn natural.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari