Castelló destina 210.000 euros a projectes que fomenten la integració social de col·lectius vulnerables

Un total de 39 associacions i entitats s’han beneficiat de subvencions pensades per a combatre la pobresa i desigualtat

Castelló destina 210.000 euros a projectes que fomenten la integració social de col·lectius vulnerables
10/06/2019 -

Persones amb trastorn bipolar, que pateixen esclerosi múltiple, alzheimer, diversitat funcional, xiquets i xiquetes amb autisme, comunitats marginals, entre altres. Col·lectius en risc d’exclusió social o afectats per la pobresa i desigualtat conformen el públic al qual van dirigits els 39 projectes subvencionats amb una quantia de 210.000 euros. Així, l’Ajuntament de Castelló pretén complementar les actuacions que es realitzen des de l’àrea de Benestar Social que dirigeix el regidor en funcions Jóse Luis López.

L’edil ha assegurat que aquest paquet d’ajudes “tracta de garantir les necessitats bàsiques de col·lectius vulnerables. És un suport econòmic a associacions i entitats del municipi que es tradueix a facilitar el desenvolupament integral i promoció social dels qui requereixen atenció especialitzada”.

En aquest sentit, els projectes subvencionats comprenen accions que passen per possibilitar punts d’informació; prestar educació emocional, atenció social, acompanyament psicosocial o assessorament jurídic; fomentar la integració laboral; proporcionar teràpies de rehabilitació o tècniques de relaxació; combatre la soledat; animar a xiquets i xiquetes hospitalitzades o per implantar una escola d’estiu.

Aquestes subvencions a associacions i entitats prestadores de serveis socials es complementen amb els 127.800 euros destinats a la Fundació Amigó, Associació Patim, Fundació Salut i Comunitat i Associació Araca. En aquesta ocasió, el consistori busca el foment de projectes en matèria de reinserció i prevenció de drogodependències i altres trastorns addictius.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari