Almassora lidera la volta dels “bous al carrer” amb un tancament inèdit de Fuente Ymbro

Almassora lidera la volta dels “bous al carrer” amb un tancament inèdit de Fuente Ymbro
27/09/2021 -

Esteron, Orgulloso, Jazmín, Malicioso, Agitador e Informal. Almassora liderarà el retorn dels bous al carrer als carrers de la província amb un tancament de sis bous de Fuente Ymbro el pròxim 9 d’Octubre. El ferro triat per les penyes participants i l’Ajuntament és inèdit en una carrera com la que recorrerà la Vila d’Almassora després del vistiplau del Consell al retorn dels festejos taurins populars a la Comunitat.

El tancament està previst per a les 11 hores i comptarà amb un reforç de la seguretat per a garantir la prevenció de contagis de coronavirus en el barri antic. “Els bous tornaran a Almassora 728 dies després de l’última exhibició i, amb l’esforç de totes les parts, treballarem perquè el retorn de l’activitat a la Vila no supose un increment de contagis”, en paraules de l’alcaldessa, Merche Galí.

D’aquesta manera, les persones col·laboradores en l’organització se sumaran a la vigilància de Policia Local, Protecció Civil, equips sanitaris i la resta d’integrants d’un dispositiu que vetlarà per la seguretat de les milers de persones que la localitat espera rebre amb motiu del retorn dels festejos taurins.

El lot gadità d’encast Jandilla preparat per al 9 d’Octubre és finançat per l’Ajuntament d’Almassora i les penyes Aficionats al Bou, Aficionades Taurines d’Almassora, El Caragol i el grup format per T’Empujen, Racó, Barrilet i Penjats. Els exemplars de la carrera seran exhibits posteriorment entre aqueixa jornada i la del diumenge 10, a les quals seguiran nous espectacles de bous al carrer finançats per la resta de penyes de la localitat.

Almassora serà abanderada del retorn dels festejos populars en la Comunitat i el farà amb les màximes garanties, “seguint les instruccions que s’acorden aquest dimecres en la junta de seguretat local”, segons Galí. Malgrat l’eliminació progressiva de les restriccions vigents, el municipi assumeix l’arribada de la setmana gran d’octubre, prevista entre el 8 i el 17, amb precaució en aforaments i actes multitudinaris davant l’impacte de la pandèmia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari